Ryttarnas monté och Kuskarnas hoppning

Lördagen den 5/8 är det dags för årets upplaga av kuskarnas hoppning och ryttarnas monté. Kl 14 börjar kuskarnas hoppning och klockan 15 går starten för ryttarnas monté. Detta är något ni inte vill missa. 

Bilderna är tagna från förra årets upplaga av tävlingen. Sista bilden visar förra årets vinnare i ryttarnas monté, Victor Schumeier. Kan Victor försvara segern från förra året eller kommer någon utmana honom?

Årets deltagare i kuskarnas hoppning är Jörgen S. Eriksson, Svante Ericsson, Lars D. Carlson, Helena Liberg Carlson, Rikard S. Jansson, Åsa Lindberg, Markus B. Svedberg, Maja Bäckman. Utmanas av: Stefan Eriksson, Marknadschef

Årets deltagare i ryttarnas monté är Py Jägerdén, Daniel Schumeier, Björn Svensson, Victor Schumeier , Marcus Westergren, Niklas Jonsson, Alexander Markne, Fredrik Spetz.